Snabb åtkomst

Smarta invändiga solskydd gör ditt hem till en oas av komfort

Smarta invändiga solskydd och gardiner är ett steg mot mer komfort och bekvämlighet i hemmet. Lägg till en touch av uppkoppling, så optimeras både ljus och temperatur när som helst.

Ny komfort och bekvämlighet för ditt hem

Somfy introducerar sina nya motoriserade och uppkopplade invändiga solskydd som perfekt optimerar ljuset och temperaturen i alla dina rum, när som helst under dagen. Från det att du startar din dag och under alla dina aktiviteter, oavsett om du är hemma eller på språng, kan du programmera dina smarta, automatiserade invändiga solskydd och gardiner att öppna eller stänga automatiskt. Detta hjälper till att optimera naturligt ljus och temperatur, vilket förbättrar energieffektiviteten; det minskar bländning, garanterar din integritet och skyddar ditt hem.

Dessutom kan du alltid och överallt kontrollera och hantera statusen för dina enheter i realtid. Du behöver inte längre några draglinor för att styra dina rullgardiner eller gardiner. Motoriserade solskydd, som arbetar tyst på elnät eller batterier, gör dina rum säkra för barn och vänliga för husdjur. Perfekt komfort för alla!

Hantera naturligt ljus

Från att vakna upp till dagsljus till att arbeta hemifrån och avsluta en lugn kväll: dina elektriska solskydd och gardiner öppnas, justeras och stängs tyst. Du kan njuta av mjukt och konstant naturligt ljus hela dagen för optimalt visuellt komfort.

Skapa rätt stämning med röststyrning

Kanske älskar din familj filmkvällar på regniga helgkvällar. Med din smarta högtalare (röststyrning) aktiverar du filmscenen. Persiennerna går ner för att undvika bländning och belysningen dämpas. Allt är redo för ett mysigt och spännande familjeögonblick.

Hantera inomhusklimatet på ett subtilt sätt

Utomhustemperaturen påverkar komforten i dina rum inomhus. På sommaren, så snart termometern passerar 25°C, stängs dina rullgardiner och gardiner automatiskt. Inte bara blir ditt hem svalare, du skyddar även dina möbler och växter.

På vintern går gardinerna automatiskt upp för att släppa in solljuset. I båda fallen är dina inomhussolskydd ett enkelt sätt att reglera inomhustemperaturen, vilket också hjälper till att optimera energieffektiviteten i ditt hem.

Skydda din integritet

När kvällen faller och alla samlas för middag för att summera dagen, tänds din smarta belysning och dina fönsterdekorationer stängs automatiskt. Ingen utanför kan se in, och du kan njuta av en stund tillsammans, bara ni.

Skydda ditt hem

Dina motoriserade inomhussolskydd och gardiner öppnas och stängs automatiskt när du är borta. Du kan också programmera din belysning så att den tänds och släcks som vanligt. För utomstående ser det ut som att du är hemma.

Förbättra din boendekomfort

Somfys motoriserade inomhussolskydd, kompatibla med Zigbee (från version 3.0), kan anslutas till TaHoma switch. Detta är Somfys smarta styrsystem och tillhörande TaHoma-app. Du kan sedan styra dina inomhussolskydd, var du än är.

Du kan öka komforten ytterligare genom att utöka din upplevelse med kompatibla produkter från Somfy (i rullgardiner, plisségardiner, hissgardiner, persienner, pergolor, grindar, kameror, etc.) och från stora smarta hem-varumärken som Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, Philips Hue, Sonos, Velux, Legrand... Med Somfy vet du att du enkelt kan lägga till nya smarta produkter för att skapa din idealiska boendemiljö, i din egen takt.

Sinnesro

Det ger alltid sinnesro att veta att du investerar i en långvarig lösning (de flesta produkter har 5 års garanti, vissa motorer till och med 7 år) och att den är lätt att använda. Om ett problem skulle uppstå kan din installatör använda fjärrdiagnostik för att identifiera problemet, vilket innebär att du inte behöver vara hemma. Din installatör kan till och med lösa problemet på distans. Om det ändå inte fungerar, kan du enkelt boka ett möte.

Det är också enklare för dig. Med Somfy är ditt hem en oas av lugn och bekvämlighet.

Ta reda på mer
Kategorier
Taggar
Disqus is inactive