Snabb åtkomst

Receptet för en mysig kväll på terrassen

När kvällen faller och stjärnorna tänds, blir terrassen en förtrollad plats där du kan koppla av och njuta av en stunds lugn och ro. 

När kvällen faller och stjärnorna tänds, blir terrassen en förtrollad plats där du kan koppla av och njuta av en stunds lugn och ro. Med rätt atmosfär och lite omsorg kan du förvandla din terrass till en mysig tillflyktsort där du kan slappna av och låta vardagens stress försvinna. Här är receptet för att skapa den ultimata mysiga kvällen på din terrass under stjärnorna.

Ingredienser:

  1. Mjuka kuddar och filtar: Skapa en inbjudande och mysig atmosfär genom att lägga ut mjuka kuddar och filtar på dina utemöbler. Detta ger en känsla av komfort och gör det lättare att slappna av och njuta av den svala kvällsluften.
  2. Stämningsfull belysning: Lys upp din terrass med stämningsfull belysning som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Använd ljusslingor, lyktor eller smart belysning för att skapa en mjuk glöd som lyser upp din terrass och ger en romantisk känsla.
  3. Motoriserad terrassmarkis: Genom att låta terrassmarkisen köras ut kan känslan av ett extra rum utan väggar skapas. Med en motoriserad markis går det enkelt att styra denna utan att behöva resa sig upp.
  4. Doftande blommor och växter: Skapa en fridfull atmosfär med hjälp av doftande blommor och växter som sprider en behaglig doft på din terrass. Lavendel, rosor och jasmin är exempel på växter som inte bara är vackra att se på utan också bidrar till en avkopplande atmosfär.
  5. En kopp te eller ett glas vin: Slå dig ner med en varm kopp te eller ett svalkande glas vin och njut av stunderna under stjärnorna på din terrass. Ta dig tid att smaka på de goda smakerna och låt dig själv slappna av och njuta av lugnet.
  6. Avkopplande musik eller ljud: Skapa den perfekta stämningen på din terrass med hjälp av avkopplande musik eller ljud. Välj lugna melodier eller ljud från naturen som vågor eller fågelsång för att skapa en harmonisk och fridfull atmosfär. Har du en högtalare från Sonos kan denna enkelt styras direkt från appen TaHoma by Somfy tillsammans med din markis.

Att skapa en avkopplande kväll på din terrass under stjärnorna är ett enkelt sätt att unna sig själv lugn och ro mitt i vardagens stress och bekymmer. Genom att följa detta recept med mjuka kuddar och filtar, stämningsfull belysning, terrassmarkis, doftande blommor och växter, en varm kopp te eller ett glas vin och avkopplande musik eller ljud, kan du skapa din egen lilla tillflyktsort där du kan koppla av och njuta av livet under stjärnorna.

Ta reda på mer
Kategorier
Taggar
Disqus is inactive