Snabb åtkomst

Styr ditt hem enkelt från hängmattan

Under sommarens soliga dagar finns det få saker som är lika avkopplande som att krypa upp i en hängmatta och njuta av den varma brisen. Men vad händer om du kunde ta bekvämligheten...

Under sommarens soliga dagar finns det få saker som är lika avkopplande som att krypa upp i en hängmatta och njuta av den varma brisen. Men vad händer om du kunde ta bekvämligheten till nästa nivå genom att styra ditt smarta hem direkt från din hängmatta? Med smart teknik kan du skapa den ultimata avslappnande upplevelsen och njuta av sommardagarna till fullo. Låt oss utforska hur du kan styra allt från solskydd till belysning, musik, bevattning och till och med robotgräsklipparen med bara några enkla knapptryckningar från din mobiltelefon.

Automatiska solskydd för optimal skuggning

När solen blir för intensiv kan solskydden självständigt anpassa sig automatiskt för att ge optimal skuggning och skydd mot den brännande värmen. Genom att integrera smarta sensorer och automatik kan dina smarta solskydd justera sig själva för att blockera solens strålar och hålla din både din utomhus- som inomhusmiljö sval och bekväm. Är du utomhus så att du kan njuta av din tid i hängmattan utan att bli överhettad.

Bekvämligheten med att styra belysning och musik

Med hjälp av din smartphone kan du enkelt styra belysningen runt din terrass eller i trädgården för att skapa den perfekta atmosfären när solen går ner. Dimma belysningen för en mer avslappnad stämning eller låt den vara stark för mer aktivitet. Dessutom kan du välja och spela din favoritmusik från din telefon och ha den strömmande genom utomhögtalare, vilket ger dig den ultimata avkopplingsupplevelsen. Njut av kvällen i hängmattan tillsammans med en bra bok och något gott till denna.

Automatiserad bevattning för frisk grönska

Med smarta bevattningssystem kan du hålla din trädgård frisk och frodig utan att behöva lämna din hängmatta. Ställ in bevattningsprogram från din smartphone och låt systemet automatiskt vattna dina växter vid optimala tidpunkter baserat på väderförhållanden och fuktighet. På så sätt kan du njuta av din grönskande trädgård utan att behöva tänka på bevattningen. Ju mer trädgården sköter sig själv, ju mer tid kan du koppla av i hängmattan.

Robotgräsklipparen tar hand om trädgårdsarbetet åt dig

Glöm bort att slita och dra runt på en gräsklippare under sommaren. Med en robotgräsklippare kan du enkelt styra och schemalägga klippningen av din gräsmatta från din mobiltelefon. Med bara några knapptryckningar kan du låta roboten ta hand om det tråkiga trädgårdsarbetet medan du kopplar av i din hängmatta.

Att kunna styra sitt smarta hem från hängmattan under sommarens soliga dagar är en lyx som gör avkopplingen ännu mer njutbar. Genom att integrera smart teknik för terrassmarkiser, belysning, musik, bevattning och trädgårdsarbete kan du skapa den perfekta utomhusmiljön för avkoppling och njutning.

Upptäck appen TaHoma by Somfy och luta dig tillbaka, slappna av och låt den smarta tekniken ta hand om resten medan du njuter av sommardagarna till fullo från din hängmatta.

Ta reda på mer
Kategorier
Taggar
Disqus is inactive